Meidän katkos olikin vähän pitempi, kun täällä oli mukamas niin kiireistä. Koneen kanssa oli ongelmia, ja niillä on jotain sellaisia esteitä joita sanotaan töiksi. Mikä se sellanen töi on..? Toi isi käy siellä töissä joka päivä, äiti on niitten pienten karvattomien kanssa kotona, mutta muutamana päivänä viikossa ne kaikki menee jonnekkin. Mikä siis niitten töi on, tai mun?
Joka tapauksessa tylsää ei oo mulla ollut sillonkaan kun ne ei oo täällä: oon syönyt äitin vaelluskengät, isin työmieskengät, pienten karvattomien kenkiä, leluja, vaatteita ja kaikkee muuta mukavaa. Kirjat maistuu, sähkökitaran piuhat ja plugit (nää soittaa paljon musiikkia ja laulaa, se on niitä jotain töi-juttuja). Seinäkalenterin söin tossa viime syksynä, ja sohvatyynyjä meni pari kans. Joskus äiti ja muut on niin nopeita, että mä en kerkee kunnolla alottaa mun töitä kun ne jo tulee takas. Se on vähän tylsää.

Sit sellanen hauska juttu oli kun JOULU. Me saatiin tosi paljon lihaa ja luita, jotain piprap-herkkuja, ne oli makeita ja sitten meillä oli mummi ja muut. Ja tuli sellanen vanha äijä siinä illalla, joka kyllä ihan haisi meidän mummin ystävältä.. Sitten, kaikista hienoin juttu: Meille tuli uusi vesikuppi, jossa oli tosi iso puu mis oli valoja!!! Ihan tajuttoman siistii!! Ei me juotu Iineksen kaa omasta vanhasta kupista enää ollenkaan, kun se kuusikuppi oli paljon kiintoisampi.

Sit sellanen toinen hauska juttu oli, kun oli taas tosi hyvää ruokaa, herkkujuustoja ja keksejä ja naksuja, ja sit yöllä alko tosi paljon näkymään taivaalla valoja ja pauketta! WAU! Ne oli hienoja, me mentiin kävelylle niitä kattomaan. Pienempi pieni karvaton pelkäs niitä, joten äiti jäi sen kans kotiin ja me muut mentiin, ja oli kivaa!

Äiti haluu laittaa muutaman kuvan, mut sen kuulemma pitää laittaa ne ekaks johonkin galleriaan, joten ne tulee myöhemmin.
Jes.