Ajattelin vähän noita luita. Että miks niitä on niin monenlaisia, nahkaluita, jotain hampaan putsausluita ja muita. Parasta kuitenkin on sellaset luut, joissa on vielä lihaa! Tykkään tosi paljon, ne on vielä niin isojaki. Iines tosin ei ollut mitenkään mielissään siitä, että yritin maistaa vähän senkin luuta, se vaan murisi. Ei se niin kovasti sano noista tavallisista nahkaluista, joten luulen että lihaisat luut on Iineksenki mielestä herkkua. Sitten noi muut luut saan ihan itselleni, ei se niistä niin jaksa huolta pitää.

538542.jpg

Sitten oon ajatellut myös metsää. Että haluisin asua siellä. On niin paljon hyviä tuoksuja ja siellä on aina hauskaa! Saa olla vapaana vaan koko ajan. Iines ei tosin jaksa yhtään metsässä leikkiä, se on jotenki niin kumman tärkeenä siellä, että "nyt tässä kyllä haistelen, että sinuna keskittyisin tähän myös". Ihan tosi tympee on metsässä, vaikka kuinka koitan saada sitä leikkimään. Sit se joskus rupee silleen maassa selällään vetkuttamaan, ja hokasin että siinähän on joku tosi hyvä haju! Äiti sanoi, että siinä on jotain jäniksen papania. Mun mielestä niissä on tosi kivaa kieriskellä kans.

Siitä Iineksen kans kaksistaan olemisesta, ei me kuulemma oltu kun puoli tuntia. Äitiä oli jännittänyt ihan kauheesti, mutta se oli tosi ilonen kun me oltiin oltu niin rauhassa vaan!